13. 4. 2012

MISS RESPONSIBILITY in Ostrava !!!

Ano přesně to je název akce, která proběhne 25. 4. 2012 v klubu Barrák v Ostravě. Když jsme s holkama začaly tvořit myšlenku o tom, jakou udělat Responsible párty, jak zapojit ECS z naší vysoké, začala vznikat MISS RESPONSIBILITY. Dosti kreativní myšlenka o vytvoření zábavné párty pro "erasmáky" se začala zvětšovat. Nejdříve to bylo sehnání sponzorů, zapojení kluků s nextage.cz, aby udělali grafiku a web a nakonec i záštita města Ostravy, kterou jsme na tuhle akci dostali.
Spolu s Mirkou a Terkou jsem začaly makat na tom, aby akce byla něco, na co se na naší škole bude ještě dlouho vzpomínat. Spojili jsme příjemné s užitečným. Chtěli jsme uspořádat párty, která bude responsible a zároveň natolik dobrá, že i erasmáci známí tím, že chodí pařit až v deset večer se budou bavit už od devíti.
Celá akce bude probíhat jako klasická Miss, ale !!! Bude zde DJ Pietro Bell, který bude večerem provázet, bude zde responsible program Becherovky, budou zde zástupci města i módních blogů, budou zde BUDDIES, kteří jsou pro zahraniční studenty ti nejdůležitější. A hlavně, všechno a všichni budou AWESOME!
Je mi ctí a hlavně jsem strašně ráda, že vás mohu pozvat na akci, která bude zábavou pro studenty a zároveň doufám, že bude inspirací pro další ročníky. Takže, pojďme světu ukázat, že umíme udělat dost dobrou RESPONSIBLE PÁRTY!!!

25. 4. 2012 - 21:30 - Music club Barrák !!!


Žádné komentáře:

Okomentovat