5. 5. 2012

Ty moje vůně!

Začíná léto! Ne, opravdu jsem se nezbláznila. Sice je začátek května, ale venku to vypadá jako v parném létě. Všude samé kraťasy a samé sukně, sluneční brýle, šaty a sandálky. Léto je super, ale další věc je, co kolem sebe cítíte! A to je někdy dost problém. Zážitky z MHD asi nemusím nikomu připomínat, každý je měl. Jenomže nejen v MHD, ale taky v obchodních centrech a všude, kde se sejde hromada lidí ucítíte mnoho vůní, ale i nevůní. 
Myslím si, že dneska není pro nikoho problém se nastříkat nějakým tím voňavým sprejíkem, parfémem nebo namazat krásně vonícím tělovým mlékem. A super je to dohromady. Pokud zrovna nejste příznivcem útrácení za drahé parfémy, tak vám jistě postačí tělové mléko právě ve vůni, kterou máte rádi. Na léto je to ideální prostředek, jak vzbudit pozornost, ale tu pozitivní samozřejmě. Už jsem taky několikrát vyzkoušela tělová mléka, i když třeba v kombinaci s parfémem, vždycky to bylo super a já se cítila svěže. Za mé nejoblíbenější můžu jmenovat: Christina Aquilera Black Dress a teď nový Valentino s názvem Valentina, ke kterému se dostanu, ale až po narozkách... Znáte mamky!
Nicméně bych vám chtěla tak trochu představit jeden z nejlépe vonících parfémů, který používá právě mamka. Měla dlouho oblíbenou vůni Burberry Weekend, pak to chvilku střídala s jinýma a letos objevila novinku Burberry BODY, která je prostě dokonalá. Je pravda, že je to dost těžká vůně, ale na moji elegantní i sportovní mamku se hodí skvěle. Proto doporučuji tuto vůni všem ženám, které chtějí zapůsobit svým elegantním šarmem i když jsou zrovna v teniskách :)A proč mi voní právě tato vůně? No přece je v ní VANILKA :)


Složení této nádherné vůně: 
Hlava
pelyněk, broskev, frézie
Srdce
kosatec, růže
Základ
vanilka, ambra, pižmo, santalové dřevo, kašmírové dřevo






Žádné komentáře:

Okomentovat