15. 3. 2012

Je libo melounová pusa?

Znáte taky ten pocit jak si nanesete rtěnku nebo lesk na rty, cítíte se jako bohyně, ale než dojdete ke svému objektu zájmu je rtěnka fuč? Tak proto, aby jste se cítily dokonale po celou dobu, kdy jste středem pozornosti má pro vás má kamarádka Nikol malý trik. Novinku na trhu, která jen tak neomrzí.

Pamatujete si z dětství na žvýkačkové tetování na kůži? Výrobci tetování Lips Lips si z něho možná vzali inspiraci. Tetování je určeno hlavně na večírky a společenské akce, jistě se mezi různými motivy najdou i jemnější vzory, vhodné k běžnému nošení. Vydržet má 3 – 6 hodin. Velká výhoda je, že se neotiskují, takže můžete s takto výrazně "nalíčenou" pusou políbit i přítele beze strachu, že zůstane označen =).

Další výhoda je, že můžete beze strachu jíst či pít a motiv stále drží. Samozřejmě pokud budete jíst opatrněji a pít přes brčko, motiv vydrží déle. Výběr vzorů je opravdu veliký, ale jde pouze o vzory "strakaté" jako např. puntíky, leopardí vzory, růže, proužky, hvězdičky. Jednobarevné fólie seženete velmi zřídka. V Česku jde o absolutní novinku, v cizině se tyto fólie na akce, párty nebo i na ven nosí už delší dobu.

Upřímně si myslím, že nápad je opravdu dobrý. Která holka by si nepřála rtěnku, která opravdu vydrží několik hodin a vypadá stále čerstvě, netvoří šupinky na rtech a vy se cítíte dokonale? Věřím ale, že kdyby byla nabídka vzorů doplněna o jednobarevné fólie imitující opravdovou rtěnku, poptávka by byla ještě o to větší.


Návod k použití obtisků Lips Lips

Pomůcky: nůžky, kosmetický tampon, voda


Aplikace:

1. Ujistěte se, že vaše rty jsou čisté, suché a nejsou ošetřeny tyčinkou s obsahem oleje/tuku.

2. Přiložte šablonu horního rtu lícem na pootevřená ústa a naměřte šablonu až do koutků. Přečnívající svislé konce odstříhněte.

3. Poté opět přiložte šablonu a označte přechod suché linie rtu (rtěnkové části) a vnitřní mokré linie rtu (části v ůstech). Stříhejte dle středových přerušovaných čar.

4. Sejměte průhlednou folii na straně barevného potisku
a lepivou část přitiskněte na uvolněné pootevřené rty směrem od středu směrem do koutků.

5. Poté přetřete mokrým kosmetickým tamponem papírovou část. Vyčkejte přibližně 30 vteřin než se barevný potisk plně odlepí na ret.

6. Mokrým kosmetickým tamponem jemně vyhlaďte případné nerovnosti potisku.

7. Stejným postupem aplikujte na spodní ret.

8. Po 5 minutách bude potisk dostatečně suchý a můžete použít lesk na rty. Nepoužívejte zvláčňující tyčinky na bázi placenty nebo oleje. Tyto produkty by obtisk se rtů odstranily!

Obtisk na rtech vydrží 3 - 6 hodin. (záleží na typu pokožky a udržbě)

Odstranění:

Aplikujte na rty minerální olej / dětský olejíček a po minutě setřete kosmetickým tamponem.




Foto: www.lipslips.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat