22. 3. 2012

Hello, my name is KAROLINA !!!

Ano, šílím a nestydím se za to. Nejsem jedna z těch, kteří kdy protestovali proti Nové Karolině. A teď jsem na sebe hrdá. Proč? Nevšední zážitek, nová úroveň nakupování a překrásný výhled na celou Ostravu. Přesně to je Nová Karolina.
Měla jsem tu čest být jedním z prvních návštěvníků nového obchodního a zábavního centra v Ostravě. Očekávala jsem od toho hodně, ale docela jsem držela představy na uzdě, protože přece jenom jsme v Ostravě. Ovšem to, co jsem zažila předčilo má očekávání. Prvotní hektická návštěva Karoliny byla však vyplněna zábavným programem, který celý večer doprovázel.
Po tom, co nám byla představena futuristická modní přehlídka z kostýmních návrhů Theodora Pištěka, jsme se dočkali i velice kontroverzní módní přehlídky budoucnosti. Během večera se pak představil Viva Vox Chorus a také zpěvačka Jamelia. Úplná a utajená třešnička na dortu v podobě skupiny Nightwork byla dokonalou tečku už tak velice vydařeného večera.
Co se týče obchodů a všemožného vyžití se Nová Karolina vyrovná světovým centrům. Pro potěchu mé duše jsem navštívila tolik očekávaný Starbucks Coffee a proletěla Benettonem. Samozřejmě jsem nezanedbala i ostatní obchody, které měli kolekce, které se ještě v Ostravě nevyskytovaly, jelikož jistě všichni víme, jak to vypadá v ostatních centrech.
Takže jak se mi to všechno líbilo? Jak by řekla má kamarádka Barunka: "Nu moooc!" :)
Teď už vás nebudu napínat a přeji příjemné pokochání fotkami.










10 komentářů:

  1. Výhled na celou Ostravu? ale no toto.... si asi byla někde jinde ne?:) Zase tak úchvatné to není, exteriér vypadá jako nepovedená stavebnice z lega, interiér je lepší, ale obchody na jedno brdo, nic inovativního, nic převratného... Kino prakticky kopie Cinestaru, který je o 500m vedle... Jedině co stojí za zmínku jsou nové kavárny, ale těch za poslední 2 roky vyrostlo v ulicích Ostravy několik, tak nevím jestli být happy ze značky nebo raději z dobré kávy?
    Je pravda, že některé obchody v Ostravě chyběly, ale jak dlouho se udrží? jaká bude návštěvnost střediska v mrtvém centru?

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že to návštěvnost centra zvedne. Lidé potřebují něco nového a návštěvnost bude, jelikož jsem se přesvědčila, že lidé mají peníze, takže bych to jako zbytečnost neviděla. Cinemacity vypadá dle mého o dost líp než Cinestar, ale v případě Ostravy je to o něčem jiném než o kině :) A obchody jsou nové a hlavně jsou tam úplně jiné věci, než dosud byly. Nikomu neberu názor, ale mi se to prostě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem tam byla a je to opravdu velké, málem jsem se tam ztratila :D :) Ale je pravda, že celé nákupní centrum je záležitost na celý den a já už jsem byla fakt unavená.. :D Ostravu mám cca 105 km daleko a tak jsem se tam stavila za příbuznýma.. :)Ale jinak jo, za zážitek to stálo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Karolina udělala z Ostravy velkoměsto! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto souhlasím s JB a velkoměsto je podle mně něco jiného, tohle je možná tedy česká představa o velkoměstu ale já si to rozhodně představuju jinak než gigant v centru a centrum samotné díky tomu umře úplně !

    OdpovědětVymazat
  6. Do velkoměsta to má samozřejmě daleko, ale někde se začít musí. O tom centru jsem si to myslela taky, ale zaznamenala jsem opak, v centru bylo v posledních dnech daleko více lidí než předtím. A navíc stačí jeden dobrý nápad na využití centra a dalo by se vše skvěle propojit.

    OdpovědětVymazat
  7. A ten nápad bude investovat kdo ? Není rozumnější udělat něco pro centrum samotné a raději to místo využít na nějaký dobrý sportovně a relaxačně využitý park ? Vždyť i v Avionu bylo spousta nevyužitých obchodních protśtor, když už takový gigant máme, proč nevyužít jeden a zcela a ne tři a na půl, lidi zase tolik peněz nemají, je to nové, budou nakupovat, ale dopadne to jako Avion a jiné obchody !

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím,že Karolina změnila celý pohled na město. Menší nákupní centra jako Shopin pak ( který mimochodem trošku upadá tím ,že polovičku uzavřeli a momentálně tam není ani noha) nebo Futurum tak to město nezměnili jako Karolina. Když tam jsem ,připadám si jak v nějakém opravdu velkém městě. Myslím ,že to bylo dobrý nápad a jak se to celé dostaví bude to pro Ostravu třešnička na dortu!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Niky, divila by ses jak lidi nemají peníze. Karolina přitáhla do Ostravy lidi z venku a v Avionu je teď 2/3 zavřeno, kvůli rekonstrukci. A určitě to tak nedopadne, parky budou, bude revitalizace Ostravice :)

    OdpovědětVymazat